Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Min mus hakker

20/1-2001

Har du svært ved at ramme ikonerne i Windows, fordi din mus er svær at styre? Løsningen kan være at rense musen. Dette er en simpel ting:

Vend bunden i vejret på din mus. Der hvor kuglen sidder, er der et låg, der er lige til at skrue af. Når du har fjernet låget og kuglen kan du se, at der sidder to pinde - en lodret og en vandret. Derudover er der en hvid skive. Disse bliver beskidte efterhånden som du bruger musen. På pindende sidder skidtet på midten i små, hårde klumper. Med neglen eller en lille kniv skal al skidtet kradses af - dette kan være lidt svært igennem det lille hul, men hav tålmodighed, så skal det nok ryge af. Er der en skrue i bunden af musen, kan du også vælge at skille musen helt ad - men kan du komme til igennem hullet, så undlad for en sikkerheds skyld dette.

På billedet ovenfor ses en Microsoft Home Mouse, som jeg har skruet toppen af på. Skidtet er de grå klumper, der sidder på de to sorte pinde samt på det lille hjul i nederste venstre hjørne i hullet.

Efter at have renset de bevægelige dele, puttes kuglen tilbage i musen, og låget skrues på igen. Nu du er i gang, kan du ligeså godt rense musemåtten. Efter denne lille procedure vil du opleve, at musen er så god som ny igen.


Relaterede test:
Logitech G5 Laser
Logitech LX700
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks
Logitech MediaPlay Cordless Mouse

Relaterede artikler:
Logitechs presseevent 2006 – en revolution på hjul!
RAM - Random Access Memory
En beretning om min indgang til IT
Test af Silent Whisper lyddæmpnings måtterDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Min mus hakker - kamerasiden.dk