Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


IP-telefoni - fra PC til telefon!

30/10-2003

I forlængelse af artiklen om Skype, der tillod brugere at foretage opkald fra én computer til en anden, er det værd at nævne wanna-phone.com, der tager skridtet videre. Her kan man nemlig foretage opkald fra en PC til en telefon - hvor som helst i verdenen.

Som man næsten kan regne ud på navnet, er det Wanna-Save der står bag servicen, og på trods af, det er en .com-adresse, bliver du mødt at en dansk side.

Kvaliteten når naturligvis aldrig op på den ægte vare, men kan man leve med lidt hakken, er der rigtig mange penge at spare. På forsiden af wanna-phone.com kan man se forskellige pris-eksempler. Ring f.eks. til USA for 32 øre i minuttet, mod TDC's 1,75 kroner. Se i øvrigt flere priser på wanna-phone.com under priser.

I en pressemeddelse skriver de selv:

Om wanna-phone: Fordelene! Du ringer direkte fra din computer - via Internettet, ringer fra hele verden til hele verden, sparer op til 90 % på dine opkald, der er intet startgebyr, ingen abonnementsafgift, ingen skjulte afgifter, intet oprettelsesgebyr, høj samtalekvalitet, stabil forbindelse - Så bliver det hverken nemmere eller billigere!

Hvordan? Du køber et virtuelt telefonkort på wanna-phone, du downloader på under et minut din helt egen telefonklient, hvor du hele tiden har oversigt over saldoen på din konto. Du kan logge dig på din klient fra alle computere som er tilkoblet Internettet, også i udlandet. Det eneste du skal tage med dig er dit headset.

Mange kiosker og posthuse tilbyder ligeledes telefonkort til telefoni til udlandet, men med wanna-phone kan du ringe både til og fra udlandet. Du skal hverken passe på et kort eller en 16 cifret kode, du har dit brugernavn og password, og så er linjen åben. Du kan, når du ringer fra wanna-phone, hele tiden følge med i både takster og saldo på din konto. Med wanna-phone bliver du aldrig snydt for dyrebare minutter.

Med wanna-phone ringer du ikke kun billigt men også praktisk. Du kan sågar surfe på nettet samtidig med at du taler i telefon. Du behøver heller ikke gå ud i byen, når der ikke er flere penge på kontoen, da du naturligvis blot fylder mere taletid op på nettet.

wanna-phone er ligeledes det ideelle telefoniværktøj til både ferie og forretning i udlandet.

Der findes virtuelle taletidskort til hhv. 50, 100, 200 og 500 kr. samt flere forskellige headsets.

Prøv selv servicen på wanna-phone.com. Vi hører gerne fra brugere, der har prøvet IP-telefoni. Skriv i vores forum, du finder linket under menuen "Valg" til venstre.


Relaterede artikler:
Køb og sælg på nettet - auktionssider
TDC gør det godt. Kan Tele2 gøre det efter???
Advarsel mod Expert og Amitech - forbrugersikkerhed
Ring gratis - over dit bredbåndDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - IP-telefoni - fra PC til telefon! - kamerasiden.dk