Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Indsæt ligning

7/3-2001

Er man studerende som jeg selv, eller har man af andre veje brug for at indføre ligninger i word-dokumenter, så er Microsoft Equations uundværligt. Har du, som jeg selv, været dybt irriteret over det øjensynligt skæmmende resultat der opnås ved på skrømt at lave ligninger, så skal du tage Microsoft Equations i brug.

Microsoft Equations er et lille program der automatisk følger med MS Word og du gør følgende for at lave og indsætte de flotteste ligninger: Start programmet ved i menuen Indsæt at klikke på Objekt.... Frem kommer denne boks:

Du ser en liste over muligheder for at indsætte regneark, clips art, ligninger osv. Mulighederne er mange. Du vælger Microsoft Equations og vælger OK. Resultatet er:

I dit dokument ser du en boks der er afgrænset af en stiplet linie. Det er her din ligning tager form, at efter hvad du vælger i ovenstående boks. Da variationerne i en ligning er mangfoldige, vil det hurtigste for dig være blot at forsøge dig frem. Du finder hurtigt de funktioner du har brug for, f.eks. rødder, potenser og integraler. Efter få minutters leg vil du uden problemer kunne opstille ligninger som denne:

Bon voyage!


Relaterede artikler:
Fjerne uønskede elementer i billedet med Photoshop
Exif Info
Actions med Photoshop 7
Tweak Windows XPDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Indsæt ligning - kamerasiden.dk