Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Den første e-mail

1/7-2000

For at skrive din første email, er der nogle ting du skal huske på. Men den vigtigste er nok at du skriver til andre, som du gerne vil have at de skriver til dig. (Skriv uden at bruge fyord!!) Du kan finde mere om hvordan man gebærder sig på nettet, på f.eks AOD's Netikette side.

Du åbner OE som nævnt i den første artikel. Når programmet er startet op, klikker du på Ny Post

Der dukker et nyt vindue op på skærmen, det er den tekst editor hvori du skal skrive din email. Der er tre små tekstfelter, og et stort. i det øverste felt står din email adresse sikkert allerede. Hvis ikke, kan du her skrive din emailadresse eller dit navn.

I det andet felt skriver du den emailadresse, som du vil sende post til. Hvis du har adresser i dit adresse kartotek, kan du klikke på det lille felt til venstre for tekstfeltet.

Dit adresse kartotek vil så dukke frem, hvor du kan vælge en modtager.

Adressekartoteket kommer vi ind på, på et senere tidspunkt, så indtil videre skriver du bare den email adresse du vil sende til. Det kan feks være "jan@eaid.dk". Hov!! hvordan laver man det underlige tegn @ ??

Det kaldes et snabel-a, og du laver det ved at holde knappen ALT GR nede på dit tastatur, samtidig med at du trykker på tallet to, Husk dog at det IKKE skal være to tallet på det numeriske tastatur. (Tastaturet længst til højre)

I det tredie felt "Cc", kan du skrive flere modtagere, det kan feks være "navn@udbyder.dk;navn@udbyder.dk" Husk at skrive et semikolon eller et komma mellem hver adresse. Det kan du dog også gøre i "Til" feltet.

I "emne" feltet kan du skrive en hilsen eller et emne.

Så er der kun tilbage at klikke med din mus nede i det store felt, og skrive den besked du vil sende. Når du er færdig med at skrive din besked, klikker du på Sender oppe til venstre, og din første email vil blive afsendt.

Hvis du opretter meddelelsen offline, gemmes den i udbakken. Den sendes så automatisk, når du igen er online.

Din besked vil blive modtaget, næsten omgående. Så hvis vedkommende du har sendt til, er online vil de kunne læse den meget hurtigt, og sende svar tilbage til dig, som vil blive lagt i Indbakken.


Relaterede artikler:
Køb og sælg på nettet - auktionssider
TDC gør det godt. Kan Tele2 gøre det efter???
IP-telefoni - fra PC til telefon!
Advarsel mod Expert og Amitech - forbrugersikkerhedDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Den første e-mail - kamerasiden.dk