Brugernavn:

Password

Husk oplysninger

Opret ny bruger
Glemt dit login?


Beskyt din ADSL linie

2/4-2001

Flere og flere får ADSL linier, hvilket betyder at de kan lade computeren stå tændt på nettet, i meget lange perioder.
Dette betyder at hackere får meget gode vilkår for at ramme en maskine, der måske står ubenyttet hen og da de fleste også har en fast IP adresse, vil en hacker kunne vende tilbage gang på gang, inden at computeren sikres.

For at sikre sin computer bedst muligt, bør man evt. afbryde netværksforbindelsen når denne ikke bruges, og installere en firewall.
Hvis der bruges både en virusscanner og firewall, vil risikoen for at blive ramt, selvfølgelig være meget mindre end hvis der er fri adgang til computeren.

Der findes en del firewalls der kan bruges ifm en ADSL linie, bl.a. kan man, hvis man har en gammel maskine 386 eller lignende, f. eks. lave en Firewall der kører for sig selv (linux).
For dem der ikke har mod på at gå i gang med sådanne et project, kan der installeres flere mere eller mindre gode løsninger, hvoraf de bedste kommer fra McAfee
eller en GRATIS i form af enten Sygate® Personal Firewall eller ZoneAlarm

Sygate® Personal Firewall har den fordel at man kan sætte den til at blokere for alt netværkstraffik når pauseskærmen går i gang.


Relaterede artikler:
Køb og sælg på nettet - auktionssider
TDC gør det godt. Kan Tele2 gøre det efter???
IP-telefoni - fra PC til telefon!
Advarsel mod Expert og Amitech - forbrugersikkerhedDu skal være logget ind for at kunne poste et nyt indlæg Kategori: Kommentar til artikler
Emne:

     

Copyright © 2000-2016 Bip Foto
Ansvarshavende: Peter Blom Rørvig Skjelbo
Artikel - Beskyt din ADSL linie - kamerasiden.dk